NAS DOM - Sve za vas topli dom na jednom mestu - www.nasdom.co.rs

BORPLAST ALU I PVC STOLARIJA - www.nasdom.co.rs

Go to content

Main menu

STOLARIJA

Preduzeće Borplast d.o.o. Ćićevac počelo je sa radom još 1981. god. kao samostalna zanatska radnja Budućnost Varvarin, da bi se vremenom firma sve više razvijala i proširivala svoju delatnost, tako da od 1992. god. počinje da posluje kao preduzeće Borplast d.o.o.

Borplast se bavi proizvodnjom elektromaterijala, PSK opreme, opreme za gromobransku instalaciju i proizvodnjom elektroormara. 1995. god. Borplast je otvorio pogon za proizvodnju i ugradnju AL i PVC stolarije, svih tipova roletni i kapaka, garažnih vrata, sobnih vrata i daljinski komandovanih vrata, aluminijumske ograde za stepeništa, terase, dvorišnih ograda kao i kapija. Od nedavno smo počeli i sa proizvodnjom svih vrsta ograda od prohroma.
Proizvodni pogon preduzeća nalazi se u Varvarinu 24 km od Kruševca na prostoru od preko 1.000 m2.AL STOLARIJA

Za proizvodnju AL stolarije Borplast koristi profile renomiranih grčkih proizvođača ELVIAL i EXALCO. Kvalitet strukture profila obezbeđuje visoku zvučnu i termo izolaciju. U procesu obrade AL profila koriste se dve metode: anodna oksidacija (eloksaža) i nanošenje poliuretanskih prevlaka (plastifikacija).

Koriscenje aluminijuma u građevinarstvu je odgovor na izazove kvaliteta i estetike u izgradnji poslovnih i stambenih objekata.PVC STOLARIJAPVC profili se, pored dobrih mehaničkih, odlikuju i drugim karakteristikama kao što su zaštita od hladnoće i kiše, teška zapaljivost, dobra svetlosna stabilnost i dug vek trajanja.

PVC prozori u potpunosti odgovaraju modernoj arhitekturi, individualnoj gradnji kao i širokoj stambenoj gradnji.PROHROM

Izrađujemo moderne i elegantne INOX ograde i kapije.

Obratite nam se sa poverenjem! Ponudićemo vam najbolje rešenje da biste istakli eleganciju i otmenost svog poslovnog prostora ili doma.SOBNA VRATA

Nudimo vam i široku paletu unutrašnjih vrata za poslovne prostore i za vaš dom.ELEKTRO MATERIJAL

Nudimo vam i široku paletu elektro materijala za poslovne prostore i za vaš dom.

 
 
 

KONTAKT:

Borplast d.o.o.
Adresa: Marina Marinovića 49, Ćićevac – Varvarin

Telefon: 037/787 514
Tel./fax.: 037/811 733
Mob. tel.: 063/60 50 54

WEB
: www.borplast.com
E-mail: borplast@open.telekom.rs

 Nađite nas na mapi

Back to content | Back to main menu